Bericht versturen
CHINA De Verf van de aërosolnevel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Eric Johnken

Telefoonnummer : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call
SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD

SHENZHEN I-ALS FIJN CHEMISCH CO., LTD

SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Verkoper
Merken: Aeropak Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 5,000,000-20,000,000 Opgericht Jaar: 1997
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Shenzhen I-als Fijn Chemisch Co., Ltd, een familieonderneming van de I-Gelijkaardige Groep van de Industrieënholdings, die in jaar 1997 was begonnen, is een leider in het ontwerpen, productie en marketing van dichtingsproducten en aërosolproducten geweest. Onze dichtingsproducten omvatten maar beperkt niet tot polyurethaan (Pu) dichtingsproducten, Pu-schuim (uitbreidend schuim), siliconedichtingsproducten, RTV-Pakkingsmaker, contactkleefstof, enz. Onze aërosolproducten omvatten dierlijke teller, lijn die verven, partij & Kerstmispretpunten, en industrieel-doelproducten merken.

CHINA SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

De mensen zijn de basis, zijn de klanten de eerste en de kwaliteit van de producten is de het levenslijn aan het volledige bedrijf die, die betere productkwaliteit en de uitstekende dienst verlenen, evenals onophoudelijk het bedrijf drijven naar een gezonde ontwikkeling. Terwijl gesteund met geschoolde arbeiders, ervaren ingenieurs en goed opgeleide managers, begrijpen wij uw behoeften en vereisten en willen hen voor u vervullen. Wij hebben nauwe samenwerking met onderzoekscentra van verscheidene universiteiten in China gevestigd, en wij hebben groot R&D-vermogen om u te helpen om nieuwe punten te ontwikkelen.

 

Op kwaliteitscontrole, door ISO9001 wordt geleid, hebben wij mening van de opstellings de correcte kwaliteit voor de frontlijnarbeiders die; verantwoordelijk voor klanten evenals de toekomst van het bedrijf; streef voor nul klachten van klanten. Voor hardware, hebben wij in de geavanceerde machine en het materiaal van Zwitser, het Duits en andere landen gebracht. Op de levering van grondstof, hebben wij hulp van uitstekende leveranciers van de industrie; vandaar hebben wij een hoge efficiënte en betrouwbare leveranciersketting opgebouwd. Onder strikte kwaliteitscontrole, voltooit de ervaren arbeider het volledige productieproces door betrouwbare geavanceerde formule te gebruiken.

CHINA SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Bedrijfsprofiel 1CHINA SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

CHINA SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

Onze producten zijn geïntroduceerd en goed geïntroduceerd in ongeveer 50 landen en gebieden. Onze exportmarkten omvatten landen in het Noorden en Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, evenals in Europa. Aangezien de internationale uitbreiding onze hoofdzorg is, nodigen wij oprecht uw geacht bedrijf uit om onze merken in uw markten te bevorderen en de voordelen samen te delen. Op rente, gelieve ons te contacteren.

CHINA SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Bedrijfsprofiel 4

 

 

 

Geschiedenis

CHINA SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Sommige sleutelwoorden over ons bedrijf

1. Gevestigd in 1997, ongeveer 15 jaar van geschiedenis;
2. Bezit 2 belangrijke fabrieken, in Zhongshan die aërosol, in Foshan maken die dichtingsproducten maken;
3. Vier (4) belangrijke merken: I-ALS, TREEDT DE KAPITEIN, IMAX, KONING TOE
4. Certificaten van ISO9001, TUV, ASTM, BEREIK, enz.
5. Gouden lid van meer dan 5 B2B-websites: Alibaba, Alibaba Japan, Alibaba China, maken-in-China, enz.

6. Productievermogen meer dan 6 miljoen PCs-maand;
7. De maandelijkse uitvoer meer dan 50 containers;
8. Uitgevoerd naar meer dan 50 landen, zoals Frankrijk, Duitsland, Australië, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika enz.
9. Aanbiedingsoem de dienst aan internationale merken: Wynn, Schild enz.

10. Met meer dan 10 enige agenten in de wereld

11.The uitvoerend voorzittersbedrijf van Shenzhen-Kamer van E-commerce.

12. Wij hebben ons Onderzoek en ontwikkelingsteam, kwaliteitscontroleteam, ontwerpteam, verkoopteam.

 

 

Dienst

1. Ons professioneel team zal om het even welke goederen blootleggen u van onze aangesloten fabrikanten wenst.

2. De cliënten worden verwelkomd in het opdracht geven van tot onze producten in onze merken, en u bent welkom om onze verdeler of agent van onze producten of merken te zijn als u aan ons hoeveelheid en marketing vereiste op uw gebied kunt voldoen.

3. De cliënten worden verwelkomd in het vestigen van OEM of ODM verhouding met ons. Wij gaan naar het ontwikkelen van en de productie van de producten wat u nodig hebt. Als het bereiken van bepaald bedrag, van flexibel regelingsplan zal genieten

4. Onze cliënten bereiken significante kostenvoordelen door te kopen door ons, omdat onze productiefaciliteiten in China gebaseerd zijn.

5. De cliënten worden verwelkomd om ons te verstrekken uw betere samenwerking tussen bedrijvenmodellen.

Ons Team

ILikeGroup heet u welkom!

 

ILikeGroup brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

 

CHINA SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

CHINA SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

  • Joe Putter

    Joe
  • Michael Jwadi

    Michael
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in