SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD

SHENZHEN I-ALS FIJN CHEMISCH CO., LTD

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD

Van goede kwaliteit markering spray paint voor verkoop
Van goede kwaliteit markering spray paint voor verkoop
Dit is een betrouwbaar bedrijf, is de kwaliteit goed, is de dienst goed. met u de hele tijd zal werken! Toejuichingen!

—— Joe Putter

Uw producten van de autozorg zijn groot, in het bijzonder de carburatorreinigingsmachine, dashboardreinigingsmachine, bandreinigingsmachine, enz.

—— Michael Jwadi

Ik vond je deze website van uw bedrijf website. Het is geweldig, wah, 11 talen ... jullie zijn fantastisch ....

—— Daniel Maia

De band sealer en inflator is heel goed in kwaliteit. de markt houdt van het zeer veel. Bedankt jongens.

—— Afsar

Ik ben online Chatten Nu

SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD

1 2 3 4 5 6
SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD
de fabriek te bekijken Onze Team tentoonstelling de klant bezocht ons bedrijf producten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Aeropak
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 80% - 90%

Shenzhen I-als Fijn Chemisch Co., Ltd, een familieonderneming van de I-Gelijkaardige Groep van de Industrieënholdings, die in jaar 1997 was begonnen, is een leider in het ontwerpen, productie en marketing van dichtingsproducten en aërosolproducten geweest. Onze dichtingsproducten omvatten maar beperkt tot polyurethaan (PU) dichtingsproducten, Pu-schuim (uitbreidend schuim), siliconedichtingsproducten, RTV-Pakkingsmaker, contact geen kleefstof, enz. Onze aërosolproducten omvatten dierlijke teller, lijn die verven, partij & Kerstmispretpunten, en industrieel-doelproducten merken.

 

 

De mensen zijn de basis, zijn de klanten de eerste en de kwaliteit van de producten is de het levenslijn aan het volledige bedrijf die, die betere productkwaliteit en de uitstekende dienst verlenen, evenals onophoudelijk het bedrijf drijven naar een gezonde ontwikkeling. Terwijl gesteund met geschoolde arbeiders, ervaren ingenieurs en goed opgeleide managers, begrijpen wij uw behoeften en vereisten en willen hen voor u vervullen. Wij hebben nauwe samenwerking met onderzoekscentra van verscheidene universiteiten in China gevestigd, en wij hebben groot R&D-vermogen om u te helpen om nieuwe punten te ontwikkelen.

 

Op kwaliteitscontrole, door ISO9001 wordt geleid, hebben wij mening van de opstellings de correcte kwaliteit voor de frontlijnarbeiders die; verantwoordelijk voor klanten evenals de toekomst van het bedrijf; streef voor nul klachten van klanten. Voor hardware, hebben wij in de geavanceerde machine en het materiaal van Zwitser, het Duits en andere landen gebracht. Op de levering van grondstof, hebben wij hulp van uitstekende leveranciers van de industrie; vandaar hebben wij een hoge efficiënte en betrouwbare leveranciersketting opgebouwd. Onder strikte kwaliteitscontrole, voltooit de ervaren arbeider het volledige productieproces door betrouwbare geavanceerde formule te gebruiken.

 

 

 

Onze producten zijn geïntroduceerd en goed geïntroduceerd in ongeveer 50 landen en gebieden. Onze exportmarkten omvatten landen in het Noorden en Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, evenals in Europa. Aangezien de internationale uitbreiding onze hoofdzorg is, nodigen wij oprecht uw geacht bedrijf uit om onze merken in uw markten te bevorderen en de voordelen samen te delen. Op rente, gelieve ons te contacteren.

 

 

 

Contactgegevens
SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Eric Johnken

Tel.: 86-755-82489448

Fax: 86-755-82296093

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)