China De Verf van de aërosolnevel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Eric Johnken

Telefoonnummer : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call

het wekken van insecten

March 6, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over het wekken van insecten

Het de Lente"equinox", in Chinees als „Jingzhe wordt gekend“, merkt het eind van de winter en het begin van de lente die. Het is één van de 24 Zonnetermijnen volgens de traditionele Aziatische het klimaatkalender van het Oosten.

In het algemeen, wanneer Jingzhe komt, beginnen de temperaturen toe te nemen, en de dagen worden langer. Het weer warmt geleidelijk aan op, en de dieren en de planten beginnen zich te bewegen en te groeien. Bijvoorbeeld, vliegen de eenden en de ganzen terug van het zuiden, de bomen en de bloemenbloesems, en sommige ongehoorzame kinderen spelen in het gras.

In Chinese cultuur, viert Jingzhe ook nieuw begin. De mensen bezoeken tempels om voor goed geluk in het komende jaar te bidden. Bovendien, bereiden zij ook hun huizen op het aanstaande seizoen, zoals het schoonmaken van en het doen van sommige reparaties voor.

Jingzhe is een belangrijk ogenblik in de Chinese kalender. Het brengt vreugde en hoopt aan het leven van mensen, en tekens een nieuw begin waarin iedereen zich van de aankomst van de lente kan genieten en op de warmere maanden vooruit verheugen.

 

laatste bedrijfsnieuws over het wekken van insecten  0

 

Shenzhen I-als Fijn Chemisch Co., Ltd, volledige dochteronderneming van I-Gelijkaardig Ltd van de de industrieëngroep (sindsdien 1997), een leider in productie en marketing is geweest? de producten van de autozorg? de nevelverf, Pu-het schuim, het siliconedichtingsproduct enz. I-als algemene manager Eric Johnken Peng, met met u Jun, Tong Xiaoyun, vonden Shenzhen-Kamer van E-commerce in 2011. I-als werd geselecteerd als bedrijf van de bankschroefvoorzitter van Shenzhen-Kamer van E-commerce in 2012. Sinds 2013, zijn wij het uitvoerende voorzittersbedrijf van Shenzhen-Kamer van E-commerce, leider van meer dan 600 bedrijven in Shenzhen geweest. Wij zijn trots van het zijn Gouden lid van meer dan 5 B2B-websites: Alibaba, Alibaba Japan, Alibaba China, maken-in-China, TRADEKEY enz.

 

Als u meer over Aeropak-producten wilt kennen, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in