Bericht versturen
CHINA De Verf van de aërosolnevel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Eric Johnken

Telefoonnummer : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call

Uitnodiging voor de Internationale Expo in Jakarta

May 11, 2024

Laatste bedrijfsnieuws over Uitnodiging voor de Internationale Expo in Jakarta

Beste vrienden,
We nodigen u van harte uit voor de komende Jakarta International Expo 2024.Ons bedrijf is gespecialiseerd in auto-verzorgingsproducten en we zijn verheugd om onze nieuwste innovatieve oplossingen tijdens het evenement te presenteren..
Met meer dan tien jaar ervaring in de industrie, zijn onze producten bekend geworden om hun superieure kwaliteit, gebruiksgemak en duurzame effectiviteit.Wij geloven dat ons aanbod perfect is voor bedrijven en consumenten die de levensduur en het uiterlijk van hun voertuigen willen verbeteren..
Tijdens de Jakarta International Expo 2024 zullen we ons brede assortiment producten laten zien die tegemoet komen aan verschillende behoeften van de auto.en van lederconditioner tot autoplak, hebben we alles wat uw voertuig nodig heeft om er zo goed mogelijk uit te zien en te presteren.
Dit evenement biedt ons een geweldig platform om andere experts te ontmoeten en te verbinden, nieuwe kansen te verkennen en het merkbewustzijn te vergroten.Wij zijn verheugd dat u zich bij ons aansluit en ziet hoe onze producten u kunnen helpen de conditie te behouden, waarde en algemene prestaties van uw auto.
Vermeld uw agenda voor het evenement, dat van 15 tot en met 17 mei 2024 zal plaatsvinden.We hopen u te mogen verwelkomen op onze stand op de Jakarta International Expo..
De beste groeten,

Eric Peng

Mobiele: +8618923798189

Email:eric@ilikegroup.com

WhatsApp/WeChat:138243222829
Shenzhen I-like Fine Chemical Co., Ltd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Uitnodiging voor de Internationale Expo in Jakarta  0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in