China De Verf van de aërosolnevel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Eric Johnken

Telefoonnummer : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call

Valentijnsdag

February 14, 2023

De Dag van Valentine, die ook als de Dag van Heilige wordt bekend Valentine, wordt gevierd op 14 Februari elk jaar. Het is een dag wanneer de mensen hun liefde en affectie voor hun gehouden van degenen door kaarten, giften, bloemen, en chocolade te ruilen uitdrukken.

De oorsprong van de Dagdatum van Valentine terug naar oud Rome, waar een festival Lupercalia riep werd gevierd in midden van februari om demonnen af te weren en de stad te zuiveren. Het festival werd later aangepast door de Christelijke kerk en werd anders genoemd na Heilige Valentine, een gemartelde Roman priester die voor het uitvoeren van geheime huwelijken voor paren in liefde werd gekend.

Vandaag, wordt de Dag van Valentine gevierd in vele landen rond de wereld, en het is een commerciële vakantie voor ondernemingen geworden om de verkoop van de Daggiften en kaarten van Valentine te bevorderen. Nochtans, ligt de ware essentie van de Dag van Valentine in de viering van liefde en de uitdrukking van affectie naar onze gehouden van degenen.

Of het kwaliteitstijd met uw partner doorbrengt, een diepe liefdebrief, schrijft of hen met een nadenkende gift verrast, is de Dag van Valentine een speciale dag om de liefde en de verhoudingen in ons leven te koesteren. Zo, vieren liefde op de Dag van Valentine en elke dag!

laatste bedrijfsnieuws over Valentijnsdag  0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in