Bericht versturen
CHINA De Verf van de aërosolnevel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Eric Johnken

Telefoonnummer : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call

Welkom op de 2024 Melbourne Auto Parts And Aftermarket Services Exhibition!

April 2, 2024

Laatste bedrijfsnieuws over Welkom op de 2024 Melbourne Auto Parts And Aftermarket Services Exhibition!

Welkom op de 2024 Melbourne Auto Parts en Aftermarket Services Exhibition!
We zijn blij te kunnen aankondigen dat Eric en Julia, vertegenwoordigers van ons bedrijf, in Australië zijn aangekomen om de tentoonstelling in te richten.We nodigen alle bestaande en potentiële klanten van harte uit om langs te komen en onze producten en diensten te verkennen..
De tentoonstelling zal plaatsvinden in het Melbourne Convention and Exhibition Centre, van 11 april tot en met 13 april.klaar om uw vragen te beantwoorden en onze nieuwste producten te presenteren.
Als toonaangevende leverancier van auto-onderdelen en aftermarket diensten, zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en betrouwbare diensten aan onze klanten.Ons team heeft jarenlange ervaring in de industrie en we zijn trots op ons vermogen om klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun individuele behoeften..
Of u nu op zoek bent naar onderdelen voor uw auto, of geïnteresseerd bent in ons assortiment accessoires en upgrades, we hebben alles wat u nodig heeft om uw rijervaring te verbeteren.Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en betrouwbaarheid, zodat je kunt genieten van gemoedsrust als je onderweg bent.
Tijdens de tentoonstelling krijgt u de kans om onze producten van dichtbij te zien en te praten met onze deskundige teamleden.En we zijn ervan overtuigd dat je iets zult vinden dat aan je behoeften voldoet..
We willen onze waardering uitspreken aan al onze bestaande klanten voor hun voortdurende steun, en we kijken ernaar uit nieuwe klanten te ontmoeten op de tentoonstelling.Als u voor de tentoonstelling nog meer informatie nodig heeftNeem gerust contact met ons op.
We hopen u daar te zien!
Eerlijk gezegd,
I-LIKE GROUP

 

laatste bedrijfsnieuws over Welkom op de 2024 Melbourne Auto Parts And Aftermarket Services Exhibition!  0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in