Bericht versturen
CHINA De Verf van de aërosolnevel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Eric Johnken

Telefoonnummer : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call

De Dag van vrouwen

March 8, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over De Dag van vrouwen

De Dag van internationale die Vrouwen, algemeen als „8 Maart de Dag van de Vrouwen“ in China sinds 1949 wordt bedoeld, is een traditioneel festival, een belangrijke gebeurtenis om de bijdrage van vrouwen tot de wereld en de vooruitgang van menselijke beschaving te herdenken. Het is ook een belangrijk symbool om vrouwen te aanbidden, gendergelijkheid te bevorderen en de vooruitgang van vrouwen te bevorderen.

De oorsprong van dit festival is nauw verwant aan de Chinese vrouwelijke arbeidsbeweging in vroeg - Th-20 eeuw. Op 8 Maart, 1909, voerden meer dan 15.000 vrouwelijke textielarbeiders een staking in New York, de V.S. op. Zij verzochten de „gelijke rechten“ en „gelijk loon“ voor vrouwen. Sedertdien is deze gebeurtenis wereldwijd gesteund door vrouwelijke werknemers en de de rechtenbeweging van de vrouwen.

8 is maart altijd een symbool van de rechten en de vooruitgang van vrouwen geweest, die de menselijke wens voor gendergelijkheid, rechtvaardigheid, vrede en veiligheid vertegenwoordigen. Op 8 Maart elk jaar, zijn er diverse soorten vieringsactiviteiten zoals het toekennen van gevorderde vrouwen, eretitels en artikelen die de oorzaak van vrouwenbeweging en sociale rechten aanbevelen. Door deze activiteiten, hebben diverse cirkels een dieper inzicht in de belangrijke rol van vrouwen en de belangrijke positie van vrouwen op alle gebied van het sociale leven, en proberen actief om een verdraagzamere en gelijke sociale atmosfeer voor vrouwelijke werknemers en vrouwen te creëren.

 

Vanmiddag hebben alle vrouwelijke werknemers van ilikegroup een halve dag van. In geval van nood, kunt u onze homepage direct roepen.

laatste bedrijfsnieuws over De Dag van vrouwen  0

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in